Bio Peeling


Wat is een Bio Peel ?

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze peeling zet de huid aan tot regeneratie. Vervolgens gaat de huid zichzelf van binnenuit herstellen met een zichtbaar resultaat. Daarbij bevat de Salonnepro Bio peeling geen waterstofperoxide!

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Daarna wordt de behandeling afgesloten met zeen passende masker en verzorging aangebracht. Ten slotte wordt er een beschermende zonnefactor aangebracht.

Wat kan men bereiken met een Bio peeling?
– Fijnere poriënstructuur
– Gladdere huid, gladstrijken van lijntjes
– Verhelderen van hyperpigmentatie
– Verbeteren van het acne-huidbeeld
– Kalmeren van een onrustige huid
– Intens opfrissen van een doffe, vale huid.

Wat gebeurd er na de Bio peeling behandeling?

Na de behandeling kan de huid er rood uitzien en warm en gevoelig aanvoelen. Dit kan per persoon verschillend zijn en trekt binnen 24-48 uur weg. Ongeveer 5 dagen na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen. De mate van de schilfering is afhankelijk van het huidtype en kan per persoon verschillen. De huid voelt in deze periode vaak wat droger aan. Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe en frisse huid zichtbaar.
– Vermijd de zon de eerste 48 uur na de behandeling.
– Draag het liefst de eerste 24 uur geen make-up.
– Vermijd de zonnebank gedurende 7 dagen.
– Drink na de behandeling minimaal 2 liter water, zodat alle afvalstoffen goed kunnen worden afgevoerd.
– Probeer zo min mogelijk aan de huid te zitten i.v.m. bacteriën die aan de handen kunnen zitten.
– Breng elke dag een SPF aan, minimaal de aankomende 7 dagen na de behandeling

De Bio Peeling is niet geschikt bij:

  • Virale infecties (ook bij een koortslip)
  • Open wondjes
  • Actinische keratose
  • Retinoïden (waaronder vitamine A-zuur, stoppen gedurende 6 weken)
  • Verbrandde huid
  • Huidkanker

Een Bio peeling toepassen bij het gebruik van Roaccutane / Accutane (isotretinoïne) gaat in overleg met de behandelend arts. Tussen de volgende behandelingen en een Bio peeling moet minimaal 6 weken zitten, mits deze toegepast zijn op hetzelfde gebied waar u de Bio peeling gaat aanbrengen. Zoals Microdermabrasie, sterke chemische peeling (TCA, Jessner, Blue Peel), IPL en laserbehandeling.

Tussen de Bio peeling behandeling en een hars of botox behandeling, dient minimaal 14 dagen te zitten. 

Eenmalige behandeling
Een eenmalige behandeling met de Bio Peel geeft zeker al resultaat. De behandeling zal effectief dode huidcellen verwijderen en de huid tegelijkertijd een boost geven door de hoge concentratie algen, kruiden en voedingsstoffen. De huid zal na de behandeling direct glad en zacht aanvoelen met een egale teint.
Kuurverband
Het is ook mogelijk om de behandeling in kuurverband af te nemen. Een kuur bestaat uit 3-6 behandelingen met een interval van 14 dagen.
De huid wordt op deze manier nog intensiever verbeterd en het resultaat zal langdurig behouden. Na een kuur kunt u ervoor kiezen om eens in de 6-8 weken een onderhoudsbehandeling te ondergaan, zodat het resultaat zal blijven behouden.
€ 92,50 met gratis travelsize SPF50 en oil elixirKuur van 3 behandelingen
€ 249,50
10% korting met gratis fullsize SPF50 en een
oil elixir

Kuur van 6 behandelingen
€ 472,50,-
15% korting met gratis fullsize SPF50 en een
oil elixir
Kuurverband is te boeken via de mail, telefonisch of via Whatsapp
Bij het maken van een afspraak voor de Bio peeling behandeling. Wordt er via de mail een intake formulier gestuurd. Deze dient voor de behandeling ingevuld en terug gestuurd te worden.